söndag 9 maj 2010

Lila Tilda

Då var det söndag igen och dags för ett nytt inlägg från mig;0) Det är tydligen då jag har tid att uppdatera här! Önskar att jag gjorde det oftare för jag har ju saker att visa, men jag använder makens dator till bildhanteringen och han jobbar vid den varje annan kväll så jag får väl fortsätta med mina söndagar;0)

Det blir ännu ett kort med de nya Magnoliorna, blir inte riktigt mätt på dem! Idag blev det ett väldigt lila kort, papperna kommer från Basic Greys serie Wisteria, Tilda som är målad med distresser, är utstansad med en Spellbindersdie och monterad på en bit cardstock stansad med ytterligare en Spellbindersdie. Blommor och spets från gömmorna!

Well then it´s Sunday again, it seems to be the day of the week when I have time to show something new here;0) I wish I did it more often, I have cards to show, but I use my husbands computer to edit the pictures, and he always has lots of work to do on it every evening so I have to continue to have Sundays as my bloggingdays;0)

This is another card with the new Magnolia stamps, I can´t get enough of them! Today it´s a very purple card, papers from BG Wisteria, Tilda coloured with distressink and cut out with a spellbindersdie, placed on a cardstock cut with another spellbindersdie. Flowers and lace from my stash!

Tack för besöket ha en bra dag!

Thanks for your visit have a nice day!

4 kommentarer:

Suz sa...

Hej på dig! Så fint kort!Du, de är så fina man får inte nog av dom. Jag har ju helt snöat in på kombinationen Magnolia och Majapapper.
Ha det gott och kram vännen
Suz

Linda sa...

Så fint kort! Den mörklila färgen är ju så varm och go´.
Antar att du inte behöver vattna rullgräset idag :).
Vill du ha ett bra bildredigeringsprogram på din egen PC så får du höra av dig, så du slipper vara så bunden till söndagar. ;)

Åsa/asamia sa...

Superfint kort!

Malin sa...

Ett av de finaste korten du gjort tror jag.. Jag gillar den mörklila färgen och Tilda förstås...