fredag 23 januari 2009

Fler askar:0)Ja ni får fortsätta att stå ut med mitt tjat om askar, men det är det enda jag har gjort sedan julkorten blev klara!!!
Jag har fått ganska många beställningar men nu har jag gjort den sista så jag ska försöka få till ett par kort nu snart.
Alla hjärtans dag närmar ju sig och så är det ett födelsedagskort som ska göras!
Men det absolut roligaste ska jag börja med så snart jag har allt material hemma, jag ska göra inbjudningskort till min dotters barnkalas:0)
Det ska bli riktigt roligt och spännande, hoppas bara jag kan förverkliga den bilden jag har i huvudet av hur de ska se ut!!!!

Den översta asken är klädd med papper från Maja designs Vintertid, hÄnglar och blommor har jag fått av Malin, swirlar är QK, brads och mellendel i mitten.

Den andra asken är klädd med papper från BG, stämpelmotiv och fernkvistar även det från Malin, blommor och brads från mitt eget lilla förråd:0)
Färglagt med promarkers och distresser.

Today I´m showing some more boxes, since I finished the christmascards I´ve only made chocolateboxes!! I have a couple of more to show, but I hope that I have some cards to show soon!
I have to make a birthdaycard, valentincards and the the most fun, invitations for my daughters birthdayparty!!!
I will start on them as soon as I have all the things I need:0)

The first box is covered with Vintertid from Maja Design, hÄnglar and flowers are from Malin, swirls from QK, brads and metallembellishment from my stash.

The second box is covered with a paper from BG Wassil, image and fern from Malin.
Flowers and brads from my stash. I have used Promarkers and distressink for colouring.

6 kommentarer:

Malin sa...

Hej!
VÄLDIGT fina askar, allt är helt i harmoni.

//Malin

stardustgemsandribbon sa...

Such beautiful boxes Therese, love all of the cute images. The swirls are gorgeous, as is your fabulous colouring. Look forward to seeing some cards soon.
Have a nice weekend.
Take care.
Hugs
Carole x

Lena sa...

Jättefina askar du gjort.Ha en bra helg.

Lena sa...

Ja, visst har man tur med vädret ibland,ha,ha. Jo då, jag har beskrivning på mappkortet. Jätteroligt att göra. Ombyte förnöjer! Ha det gott.Lena

Erica sa...

Jätte fina askar. Älskar dem. Måste prova detta. Lycka till med födelsedagskorten. Ibland är det svårt att få till bilden man har i huvudet men jag tror du kommer att lyckas.
Ha det gott!
Kram Erica

stardustgemsandribbon sa...

Hi Therese
Hope you are well.
Just popped by to say hello :-)
Thanks for your sweet comments.
Have a good week.
Hugs
Carole x