måndag 20 oktober 2008

Äntligen ett kort!!!


Ja äntligen har jag lite tid till min blogg:0) Min man är i Syd Afrika så det är inte så lätt att hinna med något med två små uppmärksamhetssökare runt benen!!!!
Det får bli ett julkort idag vi närmar ju oss med stormsteg. Stämpeln är från Magnolia, hon är målad med distresser och promarkers. Jag har även sätt lite glitter på vingarna och skridskorna, och chalkat kanterna. Papperet är från DCWV, stjärnor och snöflingor är BK dies, god jul är QK Moonlight skinimini, allt är utstansat i Bazzil Bling. Och till sist lite band från sybehörsaffären.

Till sist vill jag tacka Carole och Malin för denna awarden!!! Man ska egentligen ge den vidare till 6 st andra men jag vet inte riktigt vilka det skulle vara den har ju redan gått runt till så många.


It has been a while since I showed you a card, my husband is in South Africa so I haven´t had the time to do any crafting or writing on the computer until today:0(
This is a christmascard with a stamp from Magnolia Tilda on skates. I have used promarkers and distress ink to colour with, I ´ve also added some bling to her wings and skates. The paper is from DCWV. The stars and snowflakes are BK dies, the text is QK Moonlight skinimini, and it has been cut out in Bazzil Bling. And finally some ribbon from my stash.
I also would like to say thank you to Carole and Malin for giving me this award!! It will bounce right back to you:0)

4 kommentarer:

Malin sa...

Så kul att du uppdaterat, kikat in här lite varje dag och plötsligt så händer det... Men jag förstår ju att du är upptagen med annat just nu...

Vad fint med ett isblått kort till en isprinsessa, väldigt fint!
jag gillar verkligen det pappret, såt vill jag också ha - tycker det är underbart med ljusblått, vitt och silver, mycket vackrare än traditionella julfärger!

//Malin

stardustgemsandribbon sa...

Oh...you deserve this award Therese, I do love your blog!
Your card is beautiful, I love this Tilda and the snowflakes and stars look wonderful.
Hope everything is ok at home :-)
Hugs
Carole x

Suz sa...

Hej! blev så glad att du uppdaterat Superfint kort:) Jag gillar också dessa färger.Jag har lagt till dig nu på min sida. Ha det så bra och kram suz

Malin sa...

Så blir det när man skriver kommentar med den html koden:
du kan ta bort detta sedan!

Name your card