fredag 23 oktober 2009

Halloween.

Ja ett halloweenkort har jag gjort, är verkligen fan eller motståndare. Jag köpte denna stämpel i fjol för att använda till påskkort men nu när jag har sett alla kort hos er blev jag sugen att försöka:0) Jag hade inga papper eller direkta dekorationer, men efter en djupdykning på flera olika ställen tycker jag att jag lyckats ändå!!
Tyvärr är kortet dåligt är ju inte direkt foto väder om kvällarna nu....... på dymoremsorna står det buuus eller godis och spökena är egentligen vita och svarta!

Well I had to make a halloween card, I have seen so many wonderful creations on your blogs.
I bought this stamp last year to use on easter cards but now I had to use it:0) I didn´t have any papers or decorations but after some digging in various places I think I managed quite well!!!
The foto isn´t so good but it is hard to take now when it´s so dark in the evening.

10 kommentarer:

alina sa...

beautiful card, Therese, I have some nice Halloween stamps, but I haven't managed to buy some papers! I have nothing with Halloween actually, but I would like to make some cards! I have left this pleasure for the next year, when I hope to buy everything I need!
Hugs, Alina

Kamilla sa...

ÅÅÅh så fint :)
Söta spöken, är det paljetter?
Hur fint som helst!
Jag verkligen älskar Halloween, det är sååå kul!!!
Kram kram

Suz sa...

Hej tjejen! Du, jag är varken eller jag heller! Det är svårt med Halloween. Kortet är iaf helt bedårande,du man har nog mer papper än vad man tror som passar. Jag är ju hopplös...ska ju ha nytt hela tiden;) Du... ska till Magnolia på tisdag om allt går enligt planerna dvs.
Stor kram

Erica sa...

Hej där, Och vilket underbart kort. Tycker det passar perfekt till Halloween. Ett jätte Halloween kort. Ibland behöver man inte köpa massa saker utan kan använda lite av allt man har hemma =)

Underbart är detta kort.

Kram

NetteR sa...

Jättefint kort! Du gör jättefina alster!

Lilla Pyssel Inger sa...

Jättefint Halloween kort och mycket annat fint ögongodis också att titta på här:) Tack snälla för besöket och ditt kommentar hos mig blev jätteglad:) Du undrade över dom vita stora rosorna var jag köpt dom? Jag bor i Nyköping och där finns en jättemysig present butik som heter Valsaäng dom har lite pyssel där också. Där har jag hittat dom fina stora rosorna!!! Hoppas du får en jättefin lördag och helg, kramis från lilla pyssel Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Vad trevligt sagt av dig och tack snälla för besöket igen:) Kan jag svara på något och hjälpa till så gör jag det jättegärna:) Kramis från lilla pyssel Inger:)

Malin sa...

Vilket fint kort, ja och som vanligt är jag usel på att besöka bloggar.

Maya sa...

Nyyydelig halloween kort,Therese!
Så nydelig hun jenta,og så flott malt!!
Ha en strålende dag,
klem fra Maya :)

stardustgemsandribbon sa...

Gorgeous card Therese... your details are just right and the image has been coloured beautifully.
I've really enjoyed catching up with your amazing blog.
Hugs
Carole x