söndag 23 augusti 2009

KAOS,awarder

Jag fick en KAOS-award från Erica för ett tag sedan och nu har jag fått mina gjorda! Tyvärr hade jag redan paketerat två när jag kom på att jag inte fotat dem, men de andra två såg precis ut som denna.
En KAOS award är:
KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje) En levande logga som sänds till någon man uppskattar. Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. Å på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.

Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
Skaparens eget namn.
Storlek: 10x15cm.
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awardenoch blogga om den också. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem

Så mina vinnare är Erica, tack för den fina du skickade till mig, Malin och Suz! Desa tjejer får mina awarder för att de ger mig mycket inspiration och stöd i mitt pysslande. Tusen tack!!!!!

This is the KAOS award I sent to Erica, Malin and Suz because they always inspires my and encourage my in my crafting!!!

I also recieved these two awards from my good friend Alina Thank you so much, I´m sending them right back to you!!!!

6 kommentarer:

Erica sa...

Hej där,

Förlåt att jag inte hört av mig. VArit mycket i helgen. Men jag blev jätte glad när jag kom hem i torsdag och hämtade posten.

Ett jätte tack och tack för dina värmande ord. Din KAOS award var jätte fin. Helt underbar. Du har verkligen lyckats. Och tack för det andra också.

Ha det gott!
Kramar Erica

Malin sa...

Hej!

Jag blev mycket glad för min KAOS (jättefin) så nu måste jag sitta ner och hitta tid i mitt överstressade liv att skicka tillbaka till några utvalda.

//Malin

alina sa...

Lovely card, Therese, beautiful paper!
Hugs, Alina

Kamilla sa...

Ååå vilken underbar KAOS och grattis till awarderna, du har verkligen förtjänat dem :D
Kram kram

stardustgemsandribbon sa...

Absolutely beautiful Therese...so pretty :D
Hugs
Carole x

Riet sa...

Ohhh wowww Therese,what beautiful.

Hugs Riet.x