fredag 27 november 2009

Nu är det jul igen.....


och pysselverkstaden borde vara i full gång men det är segt som tusan! Men jag har en hel del att visa framöver i alla fall:0) Var på en julmarknad för ett par veckor sedan så det ska jag visa av nu. Här är en After Eightask klädd och dekorerad med papper från Graphic 45, blommor blad och lite band. Inte så mer att säga om den, älskar dessa papper scrappar ju sig själv!

It is soon christmas and I should be crafting all my free time but I´m not in the right mood:0( But I have some things to show anyway, I was on a christmasfair a couple of weeks ago and I can show you some of that! This is an After Eight box covered with papers from Graphic 45, flowers, fern and some ribbon. Nothing much to say about the box, I love the papers, so easy to work with!

tisdag 17 november 2009

Detta är kortet...

som jag nämnde i förra inlägget, tjejen som beställde det var så snäll att hon tog med det igen så att jag kunde fota:0)
Inte så mycket att säga om det, papper från Basic Grey, blommor från Prima, Tilda och lite spets.

This is the card, I mentioned in my last post, the woman that ordered it was kind to take it with her again so I could take a picture:0)
Nothing much to say about it, papers from basic Grey, flowers from Prima, Tilda and some lace.

Tack för att du kikar in här, lämna gärna en liten kommentar innan du kilar vidare!

torsdag 5 november 2009

En liten ask.

Det blir ett litet inlägg idag också, det kort jag tänkt visa och var bombsäker på att det fanns på kameran hade jag visst glömt att fota och nu har beställaren redan fått det!
Men här är en scrappad Riesen ask istället:0)
Hoppas kunna visa kortet en annan dag.

It´s a short post today, I have made a card that I was very sure I had taken a picture of but that was wrong and now I have allready sold it!
But this is a small chocolatebox to show instead, hopefully I can show the card an other day.