måndag 29 september 2008

Väsktjej.


Här är ett kort med en av hÄnglarna som släpptes på Leksandmässan, det dröjde länge innan de kom till försäljning i shoppen men de var helt klart värda att vänta på:0)
Just denna tjejen påminner jättemycket om min dotter när hon springer omkring med alla väskor hon kan få tag på. Jag har använt ett papper från Maja design ur mina vänner kollektionen, målat har jag gjort med distresser och promarkers, blomma fråm Prima, blad Bosskut, lite metall i mitten också band från mitt lager. Grattis är en stämpel från Panduro.

Today I´m showing an other card with a hÄnglar stamp. I love this girl with the bag! She reminds me so much of my daughter she always plays with bags. The paper is from Maja design, I have coloured with distress ink and promarkers, flowers from Prima, leaves from Bosskut and some ribbon:

onsdag 24 september 2008

Kort och award


Det här super gulliga kortet har jag fått av min vän Carole:0) hon skickade även med lite godsaker som jag hoppas att jag kan göra några kort av och visa här fram över!

This super cute card was sent to me by Carole:0) She also sent me some goodies, which I hope I can make a card with to show here soon. Thank you very much Carole!


Också har jag fått en award av Malin. Hon är så snäll som ger mig också den, men hon är ju min mest trogna besökare (och enda verkar det som;0) ). Hon peppar och inspirerar mig väldigt mycket!! Jag har ju en lång bit kvar innan jag hamnar på hennes nivå.
Reglerna säger att man ska ge den vidare till 5 andra men jag vet inte vilka det skulle vara. Så du som är här inne och inte redan har fått den får den av mig.

måndag 22 september 2008

Tuffing.


På det här kortet har jag använt en stämpel från Magnolia. Det är en lite tuffare Edwin, han är jättesöt med kepsen lite på sned. Färglagt har jag som vanligt gjort med Promarkers och distresser. Papperet kommer jag inte riktigt ihåg, jag tror att det är Bo Bunny.
Jag har dekorerat med öljetter och scrappersfloss, grattis och blommorna är från Cuttlebugalfabetet Olivia, bladen är small och medium fern från Punch bunch.

Jag vill passa på att tacka er som är här inne och kikar!! Skriv gärna en kommentar så jag vet vilka ni är:0)

Today I´m showing a card with a stamp from Magnolia. I really like this tuffer Edwin, he is so cute with the cap on the side. I have coloured with Promarkers and distress ink. Paper from Bo Bunny, I think, I have decorated with eyelets and scrappersfloss, the letters and flowers are from Cuttlebugalphabet Olivia and the leaves are small and medium fern from Punch Bunch.

I want to thank you all for visiting my blog, please leave me a comment so that a know who you are:0)

lördag 20 september 2008

Blog candy och en award!

Min vän Carole har en utlottning i sin blogg:0) Det enda du behöver göra för att vara med är att skriva ett inlägg om det i din blogg och att skriva en kommentar i Caroles blogg. Det är jättefina priser!!!

Jag har fått en award av min kompis Malin:0) Tack så mycket!!! Reglerna är enkla ge den till vilka du vill. Jag ger den tillbaka till Malin och till Carole och Chruss för att de verkligen kan liva upp en trist dag!!

torsdag 18 september 2008

Mappkort.


Idag visar jag ett kort som ser lite annorlunda ut. Det är en miniatyr på en gummibandsmapp, beskrivning på den hittade jag hos Birgit. Det passar perfekt när man ska ge bort pengar. Kortet är väldigt sparsamt dekorerat som ni ser, killen som fick det är bara intresserad av bilar och inget annat, så det kändes fel med blommor och liknande. Papper från Chatterbox, text och siffror är CB Olivia, bilen är en stämpel från Erikas stämplar.

This card is like a folder it opens where the rubberband is. It´s perfekt when the gift is money. The guy who recived this card is only interessted in cars so I didn´t decorate the card with more than letters and numbers.

söndag 14 september 2008

Äntligen!!


Det var verkligen ett tag sedan jag lade upp ett kort här i bloggen. Min dator vill inte hantera korten och min man har glömt datorn på jobbet, men idag kommer det ett:0)
Här har jag använt Edwin med gitarr från Magnolia, honom har jag färglagt med distresser och Promarkers. Papperen är från Chatterbox, blommorna från Prima, spetsen från sybehörsaffären. Etikettstämpeln är från Pysselmyran och grattis är från Panduro.

Finally! Today I can show you a card again, there have been some computertrubble. On this card I´ve used Edwin with a guitarr, he is coloured with Distress Ink and Promarkers. The papers are from chatterbox and the flowers from Prima.

onsdag 10 september 2008

Bloggutlottning!

Tyvärr kan jag inte bjuda på något kort i dag, datorn vill inte samarbeta:0( Men gå gärna in på Nikkis blogg hon gör jättefina kort och har dessutom en utlottning på gång!! Passa även på att besöka hennes dotter Zoes blogg! Jag hoppas kunna lägga upp ett kort i morgon.

måndag 8 september 2008

Favorit i repris.....


ojdå här kommer ett kort till med samma stämpel som kortet i förra inlägget, men hÄnglarna får man ju inte för mycket av. Målat har jag gjort med distresser och Promarkers.
Papperet är från S.E.I, blad stansat med QK die, blommorna är från Prima. Stämpeln är från Easer och finns hos Scrapaddicted. Plantan som är stämplad inne i är också från hÄnglar och stÄnglar.

As you can see I have a favourite, I used the same stamp as on the card before:0)
I have used Distress Ink and Promarkers to colour with then I used chalk on the edge. The paper is from S.E.I, leaves are a QK die, flowers from Prima. The plant in the circle is also from hÄnglar och stÄnglar.

lördag 6 september 2008

hÄngel med spade


Här har jag gjort ett kort med stämplar från hÄnglar och stÄnglar, även spaden och krattan är stämplade. Grattisstämpeln är från Panduro. Målat har jag gjort med distresser och Promarkers sedan har jag chalkat kanterna.
Papperet är från basic grey, blommorna från Prima, en brad i mitten, blad utstansade med fern från Punch Bunch också lite organzaband.
I dag har jag för första gången varit i väg och sålt mina kort, det gick ganska bra jag sålde 8 st :0)
Eftersom jag har fått några internationella läsare kommer jag hädanefter även skriva ett par rader på engelska.

Since I have a couple of internationell visitors I will write a few words in english each time!
On this card I have used stamps from hÄnglar och stÄnglar. I have coloured it with Distress Ink and Promarkers, the paper is from basic grey, flowers from Prima, the leaves are fern from Punch Bunch.

fredag 5 september 2008

En Award!


Jag har fått en award:0) Det är Malin som har varit så snäll och gett mig den. Tack så mycket!!
Reglerna för denna awarden är egentligen på franska men jag har som tur är fått en översättning till engelska ockå!
Et voici les règles:
1. Le gagnant peut mettre le logo sur son blog.
2. Lien de la personne que vous avez reçu votre récompense.
3. Proposez la candidature d'au moins 5 autres blogs.
4. Avant la liste des candidats donner une brève raison pour laquelle vous les choisissez
5. Mettre des liens de ces blogs sur le votre.
6. Laissez un message sur les blogs que vous avez nommés.

JAVABLU AWARD RULES
1. The winner can put the logo on their blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 5 other blogs.
4. Before listing the nominees give a reason why
5. Put links of those blogs on yours.
6. Leave a message on the blogs you have nominated

Jag vill nominera Malin tillbaka, Chruss, kortmaja, Zoe och Carole för att de är otoligt duktiga kortmakare som ger mig mycket inspiration och ögonfröjd:0)

torsdag 4 september 2008

Födelsedagskort igen..


Jag gjorde ytterligare två kort till min brorson. På det första har jag fått material att göra kort av. Det är ju alltid lite svårt när man inte själv får bestämma. Här har jag lagt till en söt pojke från hÄnglar och stÄnglar, öljetter och floss.
Det andra är ett litet kort, bara 7x7 cm, så där ryms inte så mycket dekorationer, men Tildas katt och några små blommor har jag fått dit.
Jag har färglagt med promarkers och distresser och chalkat kanterna.

tisdag 2 september 2008

Födelsadagskalas..


Min brorson fyllde 4 år i lördags och då fick han ju ha ett kort:0) Har har jag använt den söte fiskarpojken från hÄnglar och stÄnglar. Jag har färglagt med distresser och promarkers. Sen har jag chalkar kanterna och ritat dit stygn. Blommorna är som vanligt från Prima, bladen Bosskut, bards i mitten, 2 öljetter också lite floss! Tagsen är en QK die.

måndag 1 september 2008

Edwin med penna...


Det här kortet är väldigt enkelt, de enda dekorationerna är 2 öljetter och lite floss. Anledningen till detta är dels att jag tycker att papperet passar så bra tillsammans med stämpelen så jag vill att det ska synas och dels för att jag tycker det är svårt att dekorera pojkkort. Jag har lite svårt för att sätta en massa blommor och band på. Jag har lämnat tagsen blanka så att man kan skriva dit datum, år, namn eller vad man vill.